top of page

Mysite Group

Public·1682 members

Slotta İki Scatter Görünce Kalınır mı

Bir slot oyununda iki scatter üst üste geldiğinde insan ister istemez free spin çok yakınmış gibi hissediyor. Ben özellikle birkaç boş dönüşten sonra bunu daha fazla yaşıyorum ve birkaç spin daha çevirmek bana mantıklı gelmeye başlıyor. Ama sonra bunun sadece oyunun psikolojik tuzağı olup olmadığını düşünüyorum. Sizce böyle anlarda masada kalmak mı daha doğal, yoksa iki scatter görmek aslında hiçbir şey ifade etmiyor deyip hemen soğumak mı gerekir?

9 Views

Slotta iki scatter görmek heyecanlıdır, çünkü ekran sanki free spin çok yakınmış gibi hissettirir. Ama teknik olarak iki scatter çoğu zaman sonraki dönüş hakkında özel bir garanti vermez. Ben bu anı oyunun eğlenceli gerilimi olarak görürüm, ama kararımı sadece o görüntüye bağlamamaya çalışırım. Böyle durumlarda 1xbet tr içinde birkaç spin daha çevirmek istiyorsam, bunu önceden belirlediğim küçük tur sınırı içinde yaparım. Eğer sınır dolduysa, iki scatter hikâyesini uzatmak yerine oyunu kapatmak daha temiz olur. Slot keyfi bence en iyi, beklenti hissi kontrolü ele geçirmediğinde kalıyor.

bottom of page